MikoAndras.hu

Mikó András

Havi költségek követése 3.0

Az alkalmazás előző verziójával együtt készült leírás elég tartalmas és lényegretörő, így itt most csak a változásokat igyekszem szemléltetni, amelyeket a 3.0-ás verzió hoz.

A kezdőképernyő is megváltozott, hogy könnyebben kezelhető legyen, és gyorsabb áttekintést biztosíthasson az adatokhoz.

Első képernyő menüvel

Első képernyő menüvel

A legszembetűnőbb újdonság a fejléc, amely a teljes összeg alatt már külön a készpénzes és külön az átutalásos fizetnivalókat is kiszámolja.

Ezenkívül elválasztóvonalak kerültek be a bejegyzések közé, a beírások kicsit nagyobb betűméretet kaptak a könnyebb olvashatóságért, valamint minden sor végén megjelenik egy ikon, ami azt mutatja meg, hogy egy bejegyzést készpénzben vagy átutalással kell kiegyenlíteni.

A menüsoron látszik, hogy az első verzióhoz képest bekerült a két extra (import / export) menü is. Ezek a második verzió óta vannak jelen, de ahhoz – a kevés új funkció miatt – nem készült bemutató írás.

Bejegyzés szerkesztése

Bejegyzés szerkesztése

A szerkesztő képernyő is megkapta az ikonokat, hogy lehessen kötni a listában elhelyezett képeket a szándékozott értelmezéshez. Ezen felül itt történt egy kódjavítás is, mivel egy ismeretlen HTC One X tulajdonos volt olyan jó, és elküldte az alkalmazás összeomlásáról szóló riportot, ezzel segítve hozzá a javításhoz.
Külön szeretném Neki ezúton is megköszönni.

Egyetlen új kényelmi módosítás van még, a beállítások lapon a Rendezés címke alatt megjelenik az aktuális rendezés, hogy emiatt ne kelljen még beljebb ásni a szintek közé.

Az alkalmazás – mint eddig is ingyenesen elérhető a Google Play-en, és minden véleményt/ötletet/kritikát (bár ezt kevésbé nagy örömmel) szívesen fogadok.

Elérhető az Android Market-en

Elérhető az Android Market-en

Comments are currently closed.